Batman Shooting Arcade Machine

Kenmerken
1. Missie-gebaseerd videogamespel moedigt doorgaan met spelen aan
2. 3 unieke, filmische schurkgevechten
3. Pin in systeem om de voortgang van de missie / hoge scores bij te houden
4. Beroemde merkmuntstukacceptor, smartcard-systeem wordt ondersteund.
Praat nu

Productdetails

Hot-verkoop batman shooting arcade machine auto race simulator race arcade game machine simulator machine te koop


Specificatie

Model: IF-R031

Grootte: L1090 * W1780 * H2390

Gewicht: 211kg

Vermogen: 420W

Speler: 1

1 jaar garantie

Geschikt voor: amusementscentrum, game center, winkelcentrum, parken, vakantieparken, pretparken en etc.

Omschrijving

Arcade-auto is snel, furieus en leuk! Speler race rond de baan en verzamel gekke items om toe te slaan aan tegenstanders van de speler. Er zijn veel objecten beschikbaar, meer dan 40 speciaal ontwikkeld voor het arcademodel! Sommige items kunnen naar voren worden gesmeten bij de concurrenten die racen voor de speler op de baan en anderen kunnen worden gebruikt om degenen te ontwrichten die warm zijn op spelerstaart.

Game Machine Show

Batman Car Racing Play Instructie:

1. Plaats de munt om het spel te starten.

2.Selecteer je stuurprogramma's, auto's, moeilijkheidsgraad en muziek en begin met racen.

3. Houd het stuurwiel vast om je auto te besturen, je moet de taak voltooien voordat de tijd om is, wanneer de race eindigt en alle ranglijsten van concurrenten worden weergegeven.

4. Je gaat voor de volgende ronde als je het doelwit in beperkte tijd hebt voltooid.

Arcade-auto is snel, furieus en leuk! Speler race rond de baan en verzamel gekke items om toe te slaan aan tegenstanders van de speler. Er zijn veel objecten beschikbaar, meer dan 40 speciaal ontwikkeld voor het arcademodel! Sommige items kunnen naar voren worden gegooid

Professionele service

♦ Bespaar tijd: JIAWAN diepe ploegen industrie voor 13 jaar, goed op de hoogte van de voordelen en nadelen van de industrie fabrikanten kunnen hopen dat je snel producten kopen in overeenstemming met de geest.

♦ Om investeringsrisico's te vermijden: we bedienen gamingsteden over de hele wereld, een beter begrip van wereldwijde markttrends en klantbehoeften, om u een beter winstprogramma voor gamingstadions te bieden.

♦ Om investeringsverliezen te voorkomen: Machinekwaliteit en aftersales zijn de belangrijkste gameproductie, JIAWAN is zich goed bewust van de insider van de industrie, om u te helpen de kwaliteit te controleren, uw ecologische ontwikkeling soepeler te maken.

♦ Levenslange telefoon en online technische ondersteuning beschikbaar;

♦ Andere ondersteuning en assistentie.

FAQ

Vraag: Ik weet niet zeker wat ik eigenlijk wil. Kunt u mij helpen?

A: Neem direct contact op met onze ervaren verkoop. Zij helpen u de meest geschikte oplossing te vinden om winst te maken.

Vraag: Biedt u diensten voor site-ontwerp aan?

A: Natuurlijk doen we dat. Geef ons de sitegegevens, dan zullen onze specialisten de rest voor u doen. Je kunt op elk gewenst moment de voortgang controleren en ze input geven om de ontwerpen tijdens dit proces te wijzigen.

Vraag: heeft u de certificeringen die in ons land zijn vereist?

A: CE-gecertificeerd en SGS gecontroleerd. Alle aanvullende kwalificaties die nodig zijn, vertel ons, en we zullen ze krijgen als we kunnen.

Vraag: Hoe lang gaan uw producten mee?

A: Onze producten zijn ontworpen om lang mee te gaan en zijn gebouwd met de beste componenten die we van onze lokale markt kunnen betrekken. Hoogstwaarschijnlijk zullen ze blijven werken lang nadat onze klanten hun investering vele malen hebben terugverdiend. Al onze machines worden geleverd met 1 jaar garantie en levenslange service. Voorwaarden zijn van toepassing


01

Hot Tags: batman shooting arcade machine, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, prijs, kopen

Onderzoek

You Might Also Like