Mini flipperkast

Specificatie
Naam: flipperkast voor kinderen
Type: muntautomaat flipperkast voor kinderen
Afmetingen: 78 * 61 * 95cm
Gewicht: 25KG
Versie: Engels / Chinees
Praat nu

Productdetails

Hot koop mini flipperkast flipperkast spel arcade automaat game machine voor kinderen


Specificatie

Naam: flipperkast voor kinderen

Type: muntautomaat flipperkast voor kinderen

Afmetingen: 78 * 61 * 95cm

Gewicht: 25KG

Versie: Engels / Chinees

Voltage: 110V / 220V

Vermogen: 100W

Speler: 1 speler

Plaats van origineel: Guangzhou China

Garantie: 1 jaar en levenslange technische ondersteuning

Over het spel:

1. De spelmachine selecteert ABS materiaal van uitstekende kwaliteit, stereotype op hoge temperatuur, duurzaam en gezond milieu, comfortabeler en duurzaam.

2. Leuke dynamische achtergrondmuziek kan vrij worden toegevoegd en een rijke interactieve stem. De originele vorm van het origineel, het ontwerp van het stromende water, van het uiterlijk tot het ambacht, zorgvuldig.

3. Kan kinderen effectief helpen bij het coördineren van het fysieke vermogen en laat de kinderen de basisbewegingen van elke fase ontwikkelen.

4. Mooi en luxe ontwerp, aantrekkelijk uiterlijk. Binnen de machine, de luidspreker. Grote magnetische hoorn, geluidsveld effect uitstekend, duidelijk en krachtig.

Hoe te spelen:

1. Plaats de munt erin en de machine spuugt automatisch 5-14 knikkers uit, één voor elke kraal.

2. Plaats 1-5 knikkers in de mond met kralen en druk vervolgens op de startknop om het lichtnummer willekeurig te bepalen.

3. Trek aan de trekstang en de knikker komt omhoog; als het marmer van de lichtbaan valt, spuugt de machine automatisch twee, drie, vier, vijf keer zoveel marmer uit. Als beloning. Als je niet valt van de lichtbaan hoef je niet te spelen. Als de machine is ingesteld, wint de klant als eerste, verliest hij en eindigt het spel.


Professionele service

♦ Bespaart tijd: IFUN PARK diep ploegen industrie voor 12 jaar, goed op de hoogte van de voordelen en nadelen van de industrie fabrikanten kunnen hopen dat je snel producten kopen in overeenstemming met de geest.

♦ Om investeringsrisico's te vermijden: we bedienen gamingsteden over de hele wereld, een beter begrip van wereldwijde markttrends en klantbehoeften, om u een beter winstprogramma voor gamingstadions te bieden.

♦ Om investeringsverliezen te voorkomen: machine-kwaliteit en after-sales is de belangrijkste game-productie, IFUN PARK is goed op de hoogte van de insider van de industrie, om u te helpen de kwaliteit te controleren, uw ecologische ontwikkeling soepeler te maken.

♦ Levenslange telefoon en online technische ondersteuning beschikbaar;

♦ Andere ondersteuning en assistentie.


图左

Hot Tags: mini flipperkast, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, prijs, kopen

Onderzoek

You Might Also Like