Waarom is New Kids Playground populairder?

- Aug 13, 2020-

Waarom is New Kids Playground populairder?


Met de verbetering van de levensstandaard van mensen in' heeft de eentonige en puur speelse kinderspeeltuin geleidelijk zijn aantrekkingskracht verloren. Ouders en kinderen geven nu de voorkeur aan nieuwe, educatieve en natuurlijke kinderen' s speeltuinprojecten, vooral die die onderhoudend en onderhoudend zijn. En heeft projecten waar ouders en kinderen samen aan deelnemen. De nieuwe kinderspeeltuin van' voldoet precies aan deze behoeften van ouders.


04


Nieuwe kinderspeeltuin cultiveert het leervermogen van kinderen'


Traditionele speeltuinen zijn gewoon plekken waar kinderen zich kunnen vermaken. Kinderen die kruipen, rollen, schudden, springen enz. Kunnen inderdaad hun fysieke fitheid oefenen en atletisch vermogen verbeteren. Echter, in termen van hersenontwikkeling en leervermogen, ontbreekt het aan traditionele kinderspeeltuinen.

Op basis van de traditionele kinderspeeltuin van' heeft de nieuwe kinderspeeltuin het plezier en de interactie van de kinderspeeltuin vergroot, waardoor kinderen kunnen deelnemen aan het spel terwijl ze leren en allerlei soorten geluk en kennis uit het spel kunnen opdoen.


1_副本


Kinderen op de nieuwe kinderspeeltuin hebben sterkere sociale vaardigheden


De kinderspeeltuin biedt kinderen een omgeving voor sociale interactie en helpt hen nieuwe vrienden te ontmoeten. In de traditionele kinderspeeltuin spelen de kinderen gewoon samen.

In de nieuwe kinderspeeltuin gaan kinderen samen een uitdaging aan om hun intelligentie te ontwikkelen, waarbij het gevoel van collectivisme en samenwerking naar voren komt. In deze situatie zullen de vrienden die sociale interacties en interactie aangaan met anderen die kinderen hebben gemaakt, beter zijn dan de kinderen die op traditionele speeltuinen spelen.


5


Nieuwe kinderspeeltuin bevordert de ouder-kindrelatie

In de traditionele kinderspeeltuin zijn ouders net als verzorgers en kunnen ze niet echt deelnemen aan het spel met kinderen, en voelen ze zich verveeld als ze bij hun kinderen zijn.

In de nieuwe kinderspeeltuin is de interactie tussen ouders en kinderen relatief sterk. In het gedeelde spel met kinderen kunnen ouders de kans krijgen om hun kinderen beter te leren kennen. De kinderen zijn ook intiemer met hun ouders vanwege het efficiënte gezelschap van hun ouders. Op dit moment zijn ouders niet alleen de mensen die zeggenschapsrechten hebben, maar ook een vriend die samen kan spelen, wat erg nuttig is om de relatie tussen ouders en kinderen te versterken.