Theme Park Industry ziet een groei van 10-12%

- Nov 27, 2018-

Het concept van pretparken en amusementsparken is de afgelopen twee decennia drastisch gegroeid in India, met het begin van de globalisering en een toename van het stijgende besteedbare inkomen voor consumenten.


Wereldwijd nam de aanwezigheid van Azië in themaparken in het voorbije jaar met 5,5% toe, wat aanzienlijk werd bijgedragen door het recent gelanceerde Shanghai Disneyland. Ook parken in Noord-Amerika lieten een stabiel resultaat zien van 2,3%, voor het eerst meer dan 150 miljoen bezoeken. Hoewel we ver verwijderd zijn van onze internationale tegenhangers, heeft de industrie in India het afgelopen decennium zeker vooruitgang geboekt, zozeer zelfs dat de industrie momenteel een gestage groei van 10-12% in de komende jaren verwacht.


Toename van het aantal parken heeft een duidelijk voordeel voor de lokale bevolking. Afgezien van de merkbare toename van de werkgelegenheid, is er ontwikkeling met betrekking tot de infrastructuur van de plaats.


De industrie van het themapark en het pretpark speelt ook een belangrijke rol bij de toename van het toerisme in het gebied. Dit is internationaal vastgesteld, waarbij themaparken sterke regulatorische ondersteuning genieten, waarbij regeringen speciale infrastructuur opzetten voor connectiviteit, aandelen en fiscale subsidies.


De belangrijkste factoren voor het thema en pretparken zijn meerdere entertainmentopties (36%), gemakkelijke toegang (35%), verschillende soorten eten en drinken van hoge kwaliteit (18%), overdekte attracties (17%), enz. En, thema en pretparken scoren ten opzichte van andere uitgaansgelegenheden door leuke activiteiten voor het hele gezin aan te bieden, spanning en opwinding en engagementactiviteiten voor kinderen.


Het meest bemoedigende aspect van de enquête is dat 70% van het publiek het erover eens is dat thema- / pretparken met succes de belangrijkste kenmerken van entertainment leveren.


Dit nieuws is afkomstig van www.mydigitalfc.com