De essentiële VR Horror Halloween

- Oct 30, 2018-

Halloween is bijna op ons... wat een betere manier om uw spanning dan in volledige VR-onderdompeling?

Het is geen verrassing dat VR een heleboel eng punch kunt inpakken. Enkele van de meest memorabele ervaringen van VR zijn immers degene die zijn ontworpen om te testen je grenzen. Wij houden van de energie die dit in VR scheppers en enthousiasten brengt.

image002


Obscura    

Michael Hegemann

Dit is een ander soort spel, met behulp van sfeer en programmatische verhalen geven u een volledig unieke ervaring... letterlijk. Jouw taak is om te leren van uw omgeving en de hulpprogramma's tot uw beschikking zodat je als voorbereid aangezien u mogelijk zijn kunt wanneer het aankomt op tijd om de niet-vrij-onzichtbare entiteit nastreven van je gezicht. In plaats van te vertrouwen op jump scares en geweld,Obscurabrengt u iets nieuws dat telkens met volledig gerandomiseerde evenementen binnen een omgeving, zodat zelfs als u denkt dat u weet wat deze ervaring heeft in de winkel, je bent pas begin te begrijpen; elke terugkeer bezoek aan de ervaring trekt u dieper "in het donker."


Mindshow

Mindshow, Inc.

Net op tijd voor Halloween, Mindshow heeft gelanceerd zijn "Spooky Mansion Playset", dus als u zou liever het maken van de ervaring, een stap binnen een van de nieuwe personages — met inbegrip van een weerwolf, skelet en geest — roepen uw beste karbonades handelt, en maak spooky verhalen naar hartenlust.


Waardeloze Zombie-spel

Waardeloze Zombie Game Studio

Kijk, zijn we allemaal schuldig aan het soms een beetje vervelen krijgen. Kruid dingen met deze golf zombie shooter die allesbehalve waardeloze.

image004

Ifun Park VR machine zal het bouwen van een levende nachtmerrie in de best mogelijke manier, bezorgt u een gezonde mix van enkele van onze favoriete die VR schrikt. Welkom op bezoek op elk moment en ervaar!