Hervorming en openstelling geeft de aanzet tot ontwikkeling van de Canton Fair's

- Nov 02, 2018-

image002

Canton Fair bloeiende en groeiende worden toegeschreven aan de hervorming en het openen omhoog. In 1978 maakte de 3e planery zitting van het Comité van de partij CPC het besluit uit te voeren deze strategie. Canton Fair kreeg een sterke vitaliteit dankzij de hervorming en openstelling en onderging zijn bloeiende ontwikkeling op basis van de emancipatie van de mentaliteit, de exploratie en de praktijk.

 

Gediversifieerde exposanten.Vóór de hervorming en openstelling van was China's buitenlandse handel operatie zeer geconcentreerd. De 1ste Canton Fair werd deelgenomen door 13 professionele buitenlandse handel bedrijven. Hervorming en openstelling brak het industrieel monopolie; fabrikanten, buitenlandse gefinancierde ondernemingen en andere opkomende bedrijven bijgedragen aan het patroon van "grote economie en handel". Na de toetreding tot de WTO, China's buitenlandse handel snelle ontwikkeling doorgemaakt. Canton Fair werd vervolgens verdeeld in verschillende secties en fasen voor het aantrekken van meer exposanten; bedrijven van verschillende categorieën en eigendom waren in staat om te verkennen van de internationale markt. Momenteel, goed particuliere ondernemingen en fabrikanten voor 79.32 tot 49,27% van alle Canton Fair exposanten, de belangrijkste deelnemers al steeds.


Meer gediversifieerde exportmarkt.Ter verbetering van de veerkracht aan marktrisico's en bevordering van duurzame ontwikkeling van China's buitenlandse handel, heeft China in 1990 de strategie van de diversificatie van de markt voorgesteld. Verkenning van opkomende markten werd aangemoedigd terwijl traditionele markten dient te worden gecodificeerd. We op de Canton Fair hebben uitgevoerd van de diversificatiestrategie van en een marketingnetwerk gebouwd over de gehele wereld; de oorsprong van de koper uit Azië voornamelijk op vijf continenten in de wereld uitgebreid en verbeterd de kwaliteit en de internationale aanwezigheid van kopers. In de 43e Canton Fair in 1978 zijn 82.81% van alle 17547 kopers uit 98 landen en regio's Aziatische kopers hoofdzakelijk uit Hong Kong en Macau; Hoewel 203346 kopers uit 214 landen en regio's bezocht de 123ste sessie, houden een tien verhoging. Het aandeel van de Aziatische kopers is gedaald tot 55.37% en dat van Amerikaanse en Europese kopers gestegen van 14,2% naar 33.57%. We hebben ook gericht op de markten van de riem & Road, kopers uit landen langs de route goed voor 44,5%. Door uitbreiding en diversifiëring van de oorsprong van de koper, heeft Canton Fair bijgedragen tot de Chinese markt diversificatie.


Grote verandering in de Canton Fair functie.Sinds de 101st sessie was Canton Fair omgedoopt tot China importeren en exporteren eerlijke, transformeren van een enkel exportgerichte platform aan een tweeweg handelsplatform. In de afgelopen jaren hebben we gehouden productontwerp reeks activiteiten, CF Awards georganiseerd, gehost conferenties op hoog niveau en forums te verrijken de Canton Fair functies. Vandaag Canton Fair is uitgegroeid tot een multifunctionele uitgebreide handelsplatform, dat is gebaseerd op handel en transactie en ook covers netwerken, industriële exchange, handel match-making, ontwerp en ontwikkeling, nieuwe productversie en branding.

Laatste, meer klanten voor een bezoek aan onze stand op de volgende Kanton Fair(125th Canton Fair) welkom. IFUN PARK altijd klaar voor u allen!