Luxe Dart-spelmachine

- Jan 28, 2019-

Verschil tussen normale dartspelmachine en luxe dartspelmachine


Kenmerken en voordelen van een normale dartgame-machine

1, stand-alone versie

2, kosteneffectief

3, de doelplaat gemaakt van een high-tech speciale materialen, het is een uitstekende flexibiliteit om de "beats", hoge gevoeligheid, niet-vervorming, niet-fade sterk te verminderen, onze garantie verplichting om de doelplaat garantie 3 jaar.

4, de doelplaat maakt gebruik van een zeer nieuw en slim ontwerp, wanneer het doelwit in de dartnaald, geen professioneel en technisch personeel nodig om mee om te gaan, hoeft alleen de levering van de naald te gebruiken dan gemakkelijk te wissen.

6, met high-end anti-diefstal muntacceptor, met "dubbele munt klonen mechanisme", intelligente identificatie voor vervalsing van geld, smart card, kan geldmachine worden ingesteld om elke valuta te accepteren.

6, met een groot aantal internationale standaardspellen, reguliere spellen, klassieke spellen, evenals enkele van onze selectie en een nieuw ontwerproman en een interessant klein spel.

7, spelsoftware is intelligentie, wetenschap, humanisering. Volledig scala aan functies, zoals: laat punten, gepersonaliseerd, stel obstakels in, intrekking, spijt darts enzovoort.

8, het scherm automatisch scoren, data-analyse, game gids, met name de meeslepende foto-en recordweergave, in combinatie met opwinding van het geluid, brengen een heel andere dart game-ervaring.

9, rond het doel en de romp van de LED-verlichting en TL-verlichting op de dart zorgen voor een helder en duidelijk projectiedartentarget. Deze lichten kunnen ook worden ingesteld op een mooie podiumstijl om bezoekers aan te trekken.

10, de hele garantie voor een jaar, de doelschijfgarantie voor 5 jaar.

11, vee ogen kunnen 25 punten en 50 punten twee instellingen zijn.

12, kan worden aangepast van 100 volt tot 240 volt.

13, Zachte pijl om te zetten. Het gebruik van een veilige en beschermende zachte dart-kop, volwassenen en kinderen kunnen spelen, dart hoofd kan worden gedemonteerd vervanging.

14, positionering van het tapijt. Aanbevolen milieubescherming materiaal, positionering antislip-functie, eenvoudig schoon te maken, hoogwaardige sfeer, eenvoudig om de afstand dart te bevestigen.


1