IFUN Nieuwste patentspelmachine

- Jul 23, 2020-

IFUN Nieuwste patentspelmachine

In een gamecentrum zijn, naast simulators, spelmachines, de populairste spelmachine inwisselspellen. Hoe kun je de inwisselgame-machines kiezen om klanten een goede tijd te bieden?

Vang Goldfish, deze game-machine is een mooie keuze.


Catch Goldfish is IFUN's nieuwste game-machine voor het inwisselen van patenten. Heel modern en mooi.

Waarom kiezen voor Catch Goldfish?


6


Ten eerste kun je aan het ontwerp van Catch Goldfish zien dat het ontwerp in de oceaan ligt. Van de twee kanten zien we goudvissen, bubbels, zeewier. En op het bovenste bord van de machine staat een grote goudvis, die erg mooi en mooi is. En ook het gedetailleerde ontwerp, we kunnen zeegolven, rif en soorten zeeleven zien.


Geeft ons het gevoel dat we in een onderwaterwereld spelen. Zoals we allemaal weten, hebben kinderen een natuurlijke affectie van de zee. En hebben een kleurrijk lichteffect, waardoor de machine er levendiger en aantrekkelijker uitziet. Als kinderen dit zien, worden ze aangetrokken door deze machine en worden ze er verliefd op. En ik kan niet wachten om het te spelen.


1


Ten tweede is het een inwisselingsspelmachine, dus als je de bal in verschillende kleuren in de fles gooit, krijg je verschillende scores. De groene fles is voor 500 punten, maar het is maar één groene fles erin, het heeft de aandacht van spelers nodig als ze spelen, en het zal ook de hoofd- en handcoördinatie van mensen oefenen. Tegelijkertijd is het ook erg interactief tussen vrienden en familie.


Meestal plaatsen we 2 sets Catch Goldfish, mensen kunnen een wedstrijd met elkaar maken en ze kunnen ook samenwerken om de bonus te krijgen. Er is een JP, maximaal 500 tickets die u kunt instellen. Het zal erg aantrekkelijk zijn voor spelers, en ze zullen hun best doen om de JP te winnen, en wanneer je de JP wint, zal de machine schitteren en de winnaar opvrolijken. Mensen zullen worden aangemoedigd om zichzelf keer op keer uit te dagen om de grote prijs te winnen, maar het zal spelers ook stimuleren om het te spelen. Het levert dus goede inkomsten op voor uw gamecentrum.


4


IFUN Nieuwste patent Game Machine Catch Goldfish is een zeer goede keuze voor game center, zelfs om thuis te spelen. Heel bijzonder en kan de nummer 1 zijn in China, van zeer goede kwaliteit en duurzaam. Kan een goed inkomen opleveren voor uw gamecentrum en het kan vele jaren meegaan.


Koop het, je zult een verrassing hebben. Welkom bij contact met ons op voor meer informatie.