Hoe creatieve punten te gebruiken om te winnen in Fierce Competitive

- Nov 12, 2019-

Hoe gebruik je creatieve punten om te winnen in Fierce Competitive?

Het aantal bedrijven in de videogamebranche neemt toe. De marktconcurrentie in game center is hevig. Elke gamezone heeft zijn levenscyclus. Om de populariteit van de videogamestad te behouden, is het noodzakelijk om de basis en services voortdurend te verbeteren, zoals het upgraden van amusementsfaciliteiten, het updaten van amusementsfuncties en het verkennen en uitbreiden van culturele connotaties.

展厅-002

1. Gebruik creatieve ideeën om game-machines te verkennen en bronnen te optimaliseren.

Voor de ontwikkeling van gamecentra is het belangrijkste geest en creativiteit.

Beheer van spelzones is een activiteit om verschillen te vinden. En het creatief ontginnen van amusementsbronnen is een activiteit om verschillen te vinden en te creëren. De omgeving van het gamecentrum, de amusementsfaciliteiten en de passagiersstroom zijn de basis om de positie van de gamezone op de lokale plaats te begrijpen.

En een goed idee kan ongetwijfeld de waarde van middelen objectief, systematisch en in een passende vorm verkennen en verfijnen, waardoor de middelenmix wordt geoptimaliseerd en de merkwaarde van de videogamestad wordt gecreëerd.

2. Verbeter de concurrentiepositie met creatieve spelmachines.

Selecteer eerst het toegangspunt om het niveau van het gamecentrum te verbeteren;

Verfijn ten tweede het thema en benadruk de serieelheid van het product;

Ten derde, verrijk de culturele connotatie en overtref het hoogwaardige product;

Markeer ten slotte de videogameproducten, videogames en videogames. Het culturele karakter van de algehele omgeving benadrukt de zorg en tevredenheid van het creatieve 'multiculturele' niveau van consumentenamusementsproducten.

1

3. Versterk marketing met een creatief idee en breid de bronmarkt uit

Om een ​​betere ontwikkeling van het gamecentrum te maken, naast het ontwerp van aantrekkelijke, geïntroduceerde creatieve attracties, maar ook om marketing te versterken." De beste reclame is een tevreden klant, de beste marketing is de speler' mond-tot-mondreclame" de publieke lof komt van speler' ervaring met de spelmachines.

Ervaringsmarketing vereist daarom dat gamezone verandert van de producent van amusementsproducten en -services in de ervaringsplanner en een beroep doet op de introductie van amusementsproducten door de ervaring, gevoelens en zelfs het denken van spelers, om concurrentievoordelen op te bouwen. En volgens verschillende bronmarkten moeten verschillende klanten, verschillende amusementsproductsystemen verschillende marketingstrategieën gebruiken in marketingthema's, marketinginhoud, marketingvormen, marketingkanalen, enz.