Hoe een goede locatie voor Game Center te selecteren

- Jul 15, 2020-

Hoe een goede locatie voor Game Center te selecteren

De richting van de mensenstroom bepaalt de richting van de potentiële consumentenkracht en het negeren van de belangrijke details van de siteselectie is de essentie van het falen van de winkel.


Hoe kies je daarom een ​​goede locatie voor het gamecentrum? Het is belangrijk om te leren over de koopkracht van de mensen in de winkel.


De kwantiteit en kwaliteit van de koopkracht bepalen de basiswaarde van de winkel in het zakendistrict waar deze zich bevindt. In gebieden met een sterke koopkracht is de waarde van winkels hoog en de kosten navenant hoog.


14


Het gamecentrum moet proberen om verkeersgestuurde straten te vermijden en er moeten geschikte parkeerplaatsen zijn voor de winkeldeur. En zoals eenrichtingsverkeer, beperkte voertuigtypen, beperkte passeertijd, enz., Die beleggers deze plaatsen moeten vermijden bij het kiezen van een locatie.


Trouwens, open' t niet een gamecentrum in een straat met een hek in het midden van de weg, omdat dit de stroom van mensen aan de overkant van de straat zal beperken. Zelfs als het uithangbord van uw winkel erg in het oog springt, kunnen de klanten aan de andere kant niets anders doen dan kijken.


india nimarl02


Hoe de locatie van het gamecentrum kiezen? Bij het kiezen van de locatie van het gamecentrum moeten beleggers verzadigde gebieden vermijden, omdat overmatige concentratie vaak tot marktverzadiging leidt.


Soms, wanneer veel vergelijkbare winkels in hetzelfde zakendistrict, hun bedrijven er erg goed uitzien, is de markt daar al oververzadigd. Als u nog een nieuw gamecentrum toevoegt, veroorzaakt dit een situatie die niet genoeg is om rond te gaan.


showroom


In het algemeen zullen nieuwe stedenbouwkundige plannen, veranderingen in openbaar vervoerfaciliteiten en wegomstandigheden een grote impact hebben op het ondernemingsklimaat.


Hoe de locatie van het gamecentrum kiezen? Noodzaak om aandacht te besteden aan de selectie van de locatie voor het gamecentrum, leer meer over enkele locatieselectiemethoden. zorgvuldig een adres kiezen met het grootste ontwikkelingsvoordeel is de sleutel voor u om een ​​gamecentrum te maken en moet ook een geschikt plan vinden om uit te voeren.


IFUN