Hoe geschenkmachines te kopen

- Aug 30, 2019-

Hoe cadeaumachines kopen?

Winkelcentrum winkelstraat, geschenkautomaat is een goede hulp om populariteit aan te trekken, maar veel mensen weten het niet, kies wat voor soort geschenkautomaat geschikt is voor jouw locatie?

image

1. Het belang van geschenken

Gift machine is geen populaire machine, maar mensen' s streven naar" cadeau" mensen komen uit om te spelen is klaar om geld uit te geven, zie wat je leuk vindt, geef tien of twintig uit aan" beproef je geluk" ;, maakt deel uit van" spelen en vrije tijd" ;, we zal vinden: soms is een hele verdieping speel- en vrijetijdsuitrusting, de meest levendige mensen zijn de meest een laag, geschenkmachine is een van de leidende rollen!


2. Kies een verscheidenheid aan geschenken

Gezien de grootte van de locatie en het matchen van verschillende soorten geschenken, zoals het algemene winkelcentrum, dat klanten van alle leeftijden hebben, moeten de geschenken van de cadeaumachine als attent worden beschouwd, hightech geschenken kiezen, voor alles zorgen leeftijden, niemand wil er niet naar. Als het&# 39 is; een poppenmachine, moet je de hele dag door allerlei soorten poppen uitzoeken, anders zullen anderen het&# 39 vinden ; s niet nieuw of ze vinden&# 39 niet leuk.


3. Giftmachine met laag uitvalpercentage

image


4. Relatief eenvoudige spelinhoud kan de levensduur van de cadeaumachine verlengen

image

Selectiecriteria voor geschenken:

Wat betreft de selectie van geschenken, de kwaliteit van geschenken moet boven het gemiddelde niveau liggen. Spelers zullen de kosten en waarde van geschenken evalueren wanneer ze deze ontvangen. Als de waarde van geschenken en de kosten volledig ongelijk zijn, zullen ze de tweede keer niet spelen.

image

Er zijn enkele criteria waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een cadeau:

1. in de selectie van poppen om te begrijpen wat de vulstof is, ruik om te zien of er een penetrante geur is.

2. aai de pop een paar keer tegen de haarslag om te zien of er geen haar is.

3. druk op, pak een bepaald onderdeel vast, kijk of de pop het origineel kan herstellen, hoe lang.

4. zet de pop in een bepaalde houding, kijk vanuit welke hoek het beste is, dit is het moment om de machine in de houding te plaatsen.

5. Vervang en vul nieuwe geschenken aan met de huidige populaire IP.

6. de machine kan worden aangebracht met een paar poppen geplaatste foto's, zodat spelers een gevoel van vervanging hebben, spelers begeleiden om te weten hoe ze het geschenk thuis moeten plaatsen, waar ze mooi kunnen worden geplaatst.