Hoe zit het investeren game centers in winkelcentrum?

- Jul 10, 2020-

Hoe zit het investeren game centers in winkelcentrum?

Tegenwoordig zijn er vele soorten projecten die we kunnen investeren, zodat mensen zich verward voelen die we moeten kiezen om te investeren? Deze vraag bestaat in de geest van veel mensen.

In feite is modern game center is een zeer keuze. Wanneer we winkelen in het winkelcentrum, kunnen we altijd zien is er een game center in, die er veel mensen in zitten, zeer goede zaken!!! Daarom kan game center de aandacht van beleggers trekken.


01


Echter, veel beleggers vraagtekens bij het vooruitzicht van het openen van een video game stad in grote winkelcentra vanwege hun gebrek aan ervaring. Voor dit aspect, IFUN PARK zal analyseren en introduceren, ik hoop dat het nuttig zal zijn voor elke belegger.

We weten allemaal dat veel ouders het meestal erg druk hebben. Om te kunnen leven, moeten ze aan het werk, wat resulteert in niet veel tijd om met hun kinderen door te brengen.

Daarom, wanneer ouders rusten of op vakantie, zullen veel mensen hun best doen om te begeleiden met hun kinderen. Waar het kind ook wil spelen, ouders zullen aan de eisen voldoen.

De meeste ouders nemen hun kinderen om te spelen in grote winkelcentra, en door de manier waarop winkel en eten. Vandaag de dag hebben in principe alle grote winkelcentra de zakelijke wijken voor kinderen geïntroduceerd,

In termen van kinderverkoop, game entertainment, schieten, pretparken en andere types, veel winkels zijn ook concurreren met elkaar en upgraden hun game machines.


02


Bovendien is het verbruik op dit soort plaatsen zeer hoog. Over het algemeen is het economische consumptievermogen van klanten in zulke grote winkelcentra relatief sterk. Bijvoorbeeld: in een tweede-tier stad, de gemiddelde markt opladen standaard van de video game stad is 10 RMB per keer, als het een grootschalige winkelcentrum, de laadnorm is ongeveer 20 yuan per keer, en zelfs veel winkelcentra hun vergoeding schaal kan meer dan 100 RMB .

En de meeste klanten in winkelcentrum niet schelen, wat ze streven meer is de kwaliteit. De agglomeratie van zakendistricten bevordert niet alleen de populariteit van grote winkelcentra en verhoogt de stroom van mensen, tegelijkertijd vergemakkelijkt de agglomeratie van verwante industriële ketens ook klanten.


showroom


En hoe maak je een goed game center? Veel mensen zullen deze vraag hebben.

Normaal gesproken, open een fantastisch game center moeten games zijn: raceauto's, motobikes, schieten simulator games, spelletjes voor kinderen, goede en moderne interactieve games ... (videogames, vaardigheidsspelletjes, kinderspelletjes...) ,kan een zachte speeltuin voor kleine kinderen toe te voegen, en misschien een of twee VR-machines die zijn erg spannend. IFUN is ervaren om u te helpen een zeer goed game center te maken! We weten welke games goed zijn en maken goede inkomsten.


03


Het openen van winkels in zulke grote winkelcentra heeft een grote stroom van mensen, en er zijn veel klanten die kunnen worden omgezet. Als je een goede baan in het midden en late stadia, winst is geen probleem. Alle normale game center zal winstgevend zijn in ongeveer een half jaar tot een jaar. Als de operatie goed is, is winstgevendheid over drie of twee maanden geen probleem. (Een van de klant kreeg terug zijn kosten van game machines in 1 maand, en er zijn meer dan 100 game machines in zijn game center)

En u ook overwegen samenwerking met grote winkelcentra. Als u geen beheerervaring hebt, u ervoor kiezen om lid te worden van het merk gamecenter en onmiddellijk het bedrijfsmodel te kopiëren. U technische ondersteuning krijgen van de selectie van de site, marketingtraining, publiciteitsplanning, marketingpromotie en logistiek beheer.

En het openen van dit soort winkel in dit soort mall kan ook een zekere populariteit te brengen aan het winkelcentrum. Het verzamelen van verwante industriële ketens biedt ook meer gemak voor de gasten. Ouders kunnen hun kinderen meenemen om te spelen in het game center, winkelen en eten-Een reeks van thema-activiteiten hebben ook de verleiding van game center in grote winkelcentra uitgebreid.


04

Het openen van een video game stad in een groot winkelcentrum is hoge inkomsten. Klanten in grote winkelcentra hebben een hoge koopkracht en sterke consumentenintenties. Ze behoren tot klanten van hoge kwaliteit. Echter, het openen van een game center in winkelcentrum moet aandacht besteden aan de oprichting van algemene doelen en onderhouden van gedifferentieerde marketing.

Kortom, u overwegen het openen van een game center in winkelcentrum. Immers, het heeft een hoge stroom van klantverkeer. Als u van plan bent om te investeren in game center, u dit in overweging nemen. Ik denk dat het een goed inkomen voor je zal maken.