Go-kart in hete verkoop

- Nov 07, 2018-

Go Karting is een stimulerende en charismatische sport. Karteren, rijden en racen miniatuur, skelet-frame, achtermotoren auto's genaamd karts of GoKarts. De karts hebben meestal geen beschermende carrosserie en de bestuurder zit slechts enkele centimeters boven de grond. Sommige voertuigen zijn echter in staat tot snelheden van ruim 160 kilometer per uur.

image001


Externe bedieningselementen

Karts die worden gebruikt in pretparken kunnen worden uitgerust met extra elektronische bedieningselementen, zoals snelheidsbegrenzers op afstand, om een veiliger werkomgeving te bevorderen. In het geval van een ongeval of een buiten de controle racer, kan de baanopzichter op afstand alle voertuigen op de baan vertragen of stoppen via radiobesturing. Deze afstandsbediening kan ook worden gebruikt om jonge rijders te beperken tot een langzame werksnelheid, terwijl een race die alleen uit volwassenen bestaat, een hogere snelheid toelaat. Deze bedieningselementen kunnen worden toegepast op karts voor zowel elektrische als verbrandingsmotoren.

image003


Go kart pretpark rijden is nu in hete verkoop. Ifun Park maakt machines van goede kwaliteit met een concurrerende prijs. Welkomstorder !!