12 jaar Game Machine Factory ---- Ifun Park

- Oct 22, 2018-

Allereerst, opgericht in 2006, Guangzhou Ifun Park Technology Co, Ltd is een fabrikant gespecialiseerd in onderzoek, ontwikkeling en productie van amusement apparatuur. Wij zijn gevestigd in Guangzhou, China, met gemakkelijke toegang tot vervoer.


Bovendien zijn we al 12 jaar bezig met dit bedrijf. Vanwege de ervaring van onze afgelopen jaren, zijn wij goed gekwalificeerd om voor uw belangen te zorgen.

Inderdaad, wij zijn gespecialiseerd in deze branche. Al onze producten voldoen aan de internationale kwaliteitsnormen en worden enorm gewaardeerd op verschillende markten over de hele wereld. Als u geïnteresseerd bent in een van onze producten of een aangepaste bestelling wilt bespreken, neem dan gerust contact met ons op.


Tot slot, kijken we uit naar het vormen van succesvolle zakelijke relaties met nieuwe klanten en distributeurs over de hele wereld in de nabije toekomst onder het principe van wederzijds voordeel. Ons bedrijf is goed ingeburgerd en betrouwbaar. We hebben er alle vertrouwen in dat we aan al uw eisen zullen voldoen. Uw tevredenheid is wat wij betreffen!


图片1