Ifun Fun Bike Arcade Machine

Coin Pusher Nieuwe Indoor Play Auto / Bike Racing arcade-machine Kinderen die raceauto Arcade Machine rijden Kenmerken: 1. Het lichaam van de game-machine is kleurrijk en met fluorescerend licht versierd. 2. Coole popmuziek, mode-gesproken aanwijzingen, leuk cartoonontwerp met kleurenverlichting. De speelgoedspelmachine zal populair zijn in uw park. 3. De betrouwbare framestructuur is van metaal. Een aantrekkelijk uiterlijk is aantrekkelijker. De speler kan duidelijk zien door gehard muurglas. 4. De cadeauspelmachine bespaart veel ruimte vanwege het mini-ontwerp.
Praat nu

Productdetails

Muntschuiver Nieuw Indoor Play Auto / Bike Racing arcade-machine Kinderen Rijden Race Car Arcade Machine

04

自行车 _01

自行车 _02

Hoe te spelen

Start het spel, voet op het pedaal, houd de fietsleuning vast, druk op de startknop om het spel te starten, het stuur van de auto bestuurt de linker- en rechterrichting, terwijl in het entertainment ook kan oefenen, is de perfecte combinatie van games en sport.

Kenmerk van plezier rijdende videogame-machine:

1. Het lichaam van de spelmachine is kleurrijk en met fluorescerend licht versierd.
2. Coole popmuziek, mode-gesproken aanwijzingen, leuk cartoonontwerp met kleurenverlichting. De speelgoedspelmachine zal populair zijn in uw park.
3. De betrouwbare framestructuur is van metaal. Een aantrekkelijk uiterlijk is aantrekkelijker. De speler kan duidelijk zien door gehard muurglas.
4. De cadeauspelmachine bespaart veel ruimte vanwege het mini-ontwerp.


Hot Tags: ifun plezier fietsen arcade machine, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, prijs, kopen, groot colosseum, voor grote speeltuin

Onderzoek

You Might Also Like