Ruimte-thema Indoor Soft Playground

Ruimte-thema Indoor Soft Playground

Omschrijving
Dit is een themapark, het ruimtethema is zeer opmerkelijk, het externe structuurniveau, is omgeven door canvas, canvasinhoud is een puur ruimtethema. Sterrenhemel, satelliet, raket, de kunstmatige satelliet, ruimtewandeling, verkenning van de ruimte, UFO, buitenaards wezen, enz. Van soep tot noten. De interne structuur relatief eenvoudig, is ook de structuur van de simulatiemodule, klim-, wandel-, observatie- en amusementsapparatuur.
Praat nu

Productdetails

Ruimte thema kinderen indoor soft play gebied ondeugende vesting speeltoestellen

Productspecificatie

Productnaam

Ruimte thema kinderen indoor soft play gebied ondeugende vesting speeltoestellen

MOQ

1 set

Gewicht

300kg

Garantie

12 maanden garantie en levenslange technologieondersteuning

Grootte

7 * 4 * 2.8m

Plaats van herkomst

Guangzhou, China

Speler

multi-speler

Productvoordeel

De ruimte flexibele, gewone gezinnen kunnen ook instellen, dealers kunnen effectief de markt uitbreiden, de winst verhogen; Voor consumenten kan themageheilig amusementsmateriaal effectief de interesses van kinderen cultiveren, de nieuwsgierigheid van het kind vergroten en de invloed van wetenschap en technologie vergroten, nuttig zijn voor de toekomst van kinderen op het gebied van wetenschap en technologie, begrip en interesse.

图左


FAQ

Vraag: Kun je het ontwerp maken voor de buitenspeeltoestellen?

A: Ja. We hebben de ontwerpafdeling. Als u ons de grootte van uw gebied kunt geven, kan onze ontwerper het ontwerp maken op basis van uw gebiedsdimensie en uw speciale vereisten. Of u kunt de populaire ontwerpen uit ons cataloguspak voor u kiezen.

Vraag: Hoe onderhoud en schoon je de speeltoestellen voor buiten?

A: Het is niet nodig om te onderhouden, omdat onze grondstof gegalvaniseerde buis en LLDPE-kunststof is, het is een uv-bestendig, hoogwaardig, glad oppervlak en een goede kabelbaarheid van veiligheid en milieuvriendelijk, kunnen we goed onder de felle zon of de regen .

Vraag: Hoe lang is de garantietijd voor de buitenspeeltoestellen?

A: Garantietijd: 12 maanden. Warrantvoorwaarden zie hieronder: Als er kwaliteitsproblemen (behalve door de mens veroorzaakte problemen en onder obnormaal gebruik) optreden tijdens de garantietijd, bijvoorbeeld, barsten van plastic accessoires, kleurvervaging en beschadiging van de ijzeren onderdelen ect. De koper moet de verkoper binnen 14 dagen na het vinden van de kwaliteitsproblemen op de hoogte brengen. En de koper zou binnen 30 dagen dezelfde kwaliteit en nieuwe accessoires gratis moeten leveren.


Hot Tags: ruimte-thema indoor zachte speeltuin, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, prijs, kopen

Onderzoek

You Might Also Like