Muntautomaat Sweet Frenzy Arcade Machine

Kenmerken:
1. Muntautomaat Sweet Frenzy Arcade Machine uitgerust met hoogwaardige hoofdborad, speciaal ontwerp voor dak met LED-verlichting.
2. Alle kasten zijn gemaakt van speciaal materiaal, ijzer.
3. Je zult zien dat Coin Operated Sweet Frenzy Arcade Machine gemakkelijk interessante spellen te spelen is met dubbele stoelen en twee hoofdborden.
4. Gebouwd met LCD-scherm, kunnen beide Chinese&Engels dienovereenkomstig worden gewijzigd.
5. Flitslichteffect geeft je een stralende en droomachtige sfeer wanneer je met je geliefden speelt.
6.Kan het vermogen van kinderen ontwikkelen om te reageren, maar ook om het beoordelingsvermogen en coördinatievermogen van kinderen te ontwikkelen.
Praat nu

Productdetails

Muntautomaat Sweet Frenzy Arcade Machine

Deze Coin Operated Sweet Frenzy Arcade Machine is voor twee spelers. De vorm is in een huis, het lijkt erop dat je zoete snoepjes van Candy House neemt.

De hoogte is ook zeer geschikt voor kinderen en biedt een interessante goede ervaring. het is erg kleurrijk en het flitslichteffect geeft je een stralende en droomachtige sfeer wanneer je met je geliefden speelt.

En Coin Operated Sweet Frenzy Arcade Machine kan het vermogen van kinderen' cultiveren om te reageren, maar ook om het beoordelingsvermogen en coördinatievermogen van kinderen&# 39 te ontwikkelen.

01


Naam:Muntautomaat Sweet Frenzy Arcade MachineMerk:IFUN-PARK
Grootte:L1.5*W1.5*H1.3mGewicht:
150kg
Vermogen:200WSpeler:2
Geschikt voor pretpark, spelcentrum, amusementscentrum enzovoort


07


Hoe te spelen?

  1. Zet eerst munten op, druk op de knop om snoep te pakken

  2. Duw op de joystick, verplaats de positie, druk op de OK-knop om het snoepje te pakken, ga naar het geschenk na het verlaten, door de geschenken die de geschenken verlaten.


新产品


IFUN


公司介绍


批量


3D案例加soft playground


微信图片_20190724104754

Onderzoek