Glanzende Bumper Auto Amusement Park Rit

Hoge kwaliteit elektrische bumper auto indoor elektronische bumper auto prijs Elektrische botsauto's is een onuitwisbare kermisattracties voor pretpark, winkelcentrum. Het is de eerste optie voor kinderen om voor de lol te spelen. De ouder kan genieten van de gelukkige tijd met kinderen bij het besturen van botsauto's. Het zal en van ...
Praat nu

Productdetails

Hoge kwaliteit elektrische bumper auto indoor elektronische bumper auto prijs

Elektrische botsauto's zijn een onuitwisbare kermisattracties voor pretpark, winkelcentrum. Het is de eerste optie voor kinderen om voor de lol te spelen. De ouder kan genieten van de gelukkige tijd met kinderen bij het besturen van botsauto's. Het zal je natuurlijk veel geld opleveren om te verdienen. Wilt u uw auto-auto ritten starten? Kom naar Guangzhou Ifun Park, wij bieden u de beste kwaliteit.

详情(1)

beschrijvingen

Productshell is FRP-materiaal. Beschermende laag is kleurgelcoat, hoge sterkte, zuur, wind en zon vervagen niet. Buitenringbumperwagen is uitgerust met speciale banden, een lange levensduur en de zon is niet vervormd.

1.Alle voertuigen kunnen worden bediend beginnen gemakkelijk te bedienen.

2. Batterij type kan worden uitgevoerd op elke platte harde vloer, geen behoefte om speciale vloer te maken, kosten te besparen en gemakkelijk te verplaatsen naar een andere plaats.

3.Alle voertuigen kunnen de muziek onafhankelijk bedienen. De klant kan de muziek naar wens instellen.

4. Wanneer de voertuigspanning te laag is, schakelt u automatisch de stroom uit.

5. Het voertuig keurt het originele koppelingsmodel goed, de motor is altijd in een eenvormige werkende staat.

DE KENMERKEN VAN DEZE ELEKTRISCHE BUMPERWAGEN:

1.De kracht van deze elektrische bumperwagen wordt geleverd door het speciale aardingsnet op de site. De grond is meestal geplaveid met stalen plaat en isolerende vloerpasta als de plaats van de botsauto's, en de ruimte van de rijplaats kan worden aangepast volgens de klanten nodig.
2. Staalstructuur, FRP-lichaam, sterk en duurzaam, milieuvriendelijk en niet-toxisch.
3. Het verblindende verschijningsontwerp, een verscheidenheid van facultatief, kan worden aangepast.
4. Het lichaam voelt de comfortabelste zachte achterbank, veilig en comfortabel.
5. Optionele pop achtergrondmuziek en hoge simulatie geluidseffecten.
6. Opvallend lichtontwerp.
7. Polyester wiel van hoge kwaliteit, met mechanische overbelastingsbeveiliging, lange levensduur en praktisch zonder vervanging.
8. De mogelijkheid om grond te grijpen is sterk, die op elke vlakke ondergrond kan worden toegepast, zoals: park, plein, winkelcentrum, speeltuin, binnenplaats, cementvloer, vloertegel, houten vloer, etc.

Hot Tags: shining bumper car pretpark ride, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, prijs, kopen

Onderzoek

You Might Also Like