Cartoon trein mini-pretparkritten

Mini elektrische trein is een nieuw type amusementstoestel, dat op het uitwisselingsspoor rijdt, het bestaat uit een mooi gevormde compositie van verschillende stijlen. Soms langzaam omhoog rennen en dan met hoge snelheid naar beneden glijden. Elke bestuurder rijdt gelijktijdig in de richting van de automatische besturing.De minitrein is gemarkeerd met een moderne wisselbaan, met kleurrijke lichten, geluid en kindercartoonschilderijen, om de kinderen het gevoel van tijd en ruimte tijdens de sprong te laten ervaren, het is erg spannend en zonder paniekerig gevoel, wordt het goed verwelkomd en genoten door kinderen.
Praat nu

Productdetails

Cartoon trein mini-pretparkritten

Cartoon trein mini-pretparkritten is een nieuw type amusementsapparatuur, dat op het uitwisselingsspoor rijdt, het bestaat uit een prachtig gevormde compositie van verschillende stijlen. Soms langzaam omhoog rennen en dan met hoge snelheid naar beneden glijden.

Elke bestuurder rijdt tegelijkertijd in de richting van de automatische besturing, de ritten van het mini-pretpark in de Cartoon-trein zijn gemarkeerd met een modern wisselspoor, met kleurrijke lichten, geluid en cartoonschilderijen voor kinderen, om de kinderen het gevoel van tijd en ruimte te laten ervaren na de sprong is het erg spannend en zonder gevoel van paniek wordt het goed verwelkomd en genoten door kinderen.


cartoon train


Naam:Cartoon treinMerk:IFUN PARK
Grootte:8*8 (32m)Vermogen:1KW
Speler:14Spanning:380V/220V
MOQ:1Garantie:12 maanden
Geschikt voor amusementscentrum, spelcentrum, winkelcentrum, parken, vakantieoorden, themaparken, enz


suitable placeHot Tags: cartoon trein mini-pretparkritten, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, prijs, kopen, groot colosseum, voor grote speeltuin, aankoop, te koop

Onderzoek

You Might Also Like